Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alessandra Ambrosio voor Pinko

Door Tiany op 06.02.2014

Brazilian vibes bij Pinko voor hun nieuwe lente-zomer collectie. Alessandra Ambrosio, topmodel en het best gekend voor haar werk voor Victoria’s Secret, schittert in de campagne. Ze is the newest face voor het merk en belichaamt zo de Pinko dame.


Net als Alessandra is de Pinko lady een heuse globetrotter, always on the move. Ze is speels & sexy en zeer bewust van haar lichaam. Kies niet voor de conventionele stijl maar be totally unique en lekker casual.De collectie speelt met volumes, proporties en materialen. Pinko speelt ook in op de trends van dit moment zoals black & white, Blauw, Wit en nudes. Op en top zomers. We vermelden het gewoon opnieuw: let’s skip this boring winter en hop naar de lente!

Foto’s © Giampaolo Sgura.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded