Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kim’s Valentine Wish List 2014

Door Kim op 05.02.2014

Zelfs al ben ik tegenwoordig weer happy and in love, Valentijn is nog steeds niet aangestipt in m'n agenda als belangrijke dag. Niet dat ik er iets op tegen heb, maar het hoeft allemaal niet zo gepland voor mij. Bij deze mag m'n wederhelft weten dat hij niets speciaal hoeft te organiseren op vrijdag 14 februari, deze cadeautjes worden ook any day of the year geapprecieerd!

1. Ik ben wel een fan van het concept less is more, daarom mogen "mijn" diamanten onopvallend zijn. Subtiel, elegant en tijdloos - mij doe je ongetwijfeld een plezier met deze Avinas diamanten ring (120,-).

2. Stond er 1 van de vorige jaren ook nog op, maar nog steeds niet in mijn bezit, dus we proberen het gewoon nog een keer! Proenza Schouler PS11 (1 525,-), will you be my Valentine?

3. Gezien ik onlangs 2 geweldige weken in Thailand heb doorgebracht met le boyfriend, lijkt het mij hét perfecte Valentijnscadeau om nog een keertje terug te gaan. Of is dat teveel gevraagd?

4. Als er iets is wat ik altijd graag doe, is het eten. Een leuk, romantische dinner for 2 vind ik dan ook een perfecte optie voor Valentijn (en is makkelijk en in no time geregeld via Tablebooker).

5. Ik ben wat je noemt een praktisch meisje: mijn eigen J'adore Dior (€ 75,45) is bijna leeg, bij deze wil ik graag een nieuwe! Enneuh, altijd leuk als parfum je doet denken aan je vriendje - toch?

page loaded