Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgisch talent gespot: Julie Van den Berghe

Door Angelique op 05.02.2014

Julie Van den Berghe is no newbie voor Belmodo, we spotten haar al eerder tijdens de academieshows van het KASK in Gent. Flashback to the past hier en hier. Ondertussen is Julie afgestudeerd en ze werkt nu als mode- en juwelen designer en styliste.

Onlangs lanceerde ze haar 1ste juwelencollectie. De collectie ‘Shapes’ is geïnspireerd door haar kindertekeningen. Nu zijn ze vertaald naar 3D figuren. De verschillende geometrische figuren ogen kleurrijk, vrolijk en fun! And what’s in a name, ga jij voor de Tetraëder, Octaëder of de Icosaëder?

Pimp in no-time een saaie outfit naar iets trendy en modieus. Ook kapsalon Toni&Guy en Knack magazine zijn al fan. Zo werden de juwelen al gebruikt in een modeshoot voor Toni&Guy en voor de Knack Photo Award. Wat vind jij van deze kleurrijke & abstracte juwelen?

Foto’s © Rahvice.

MU / Hair : Josefien Van der Zande

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded