Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

California Dreaming & Seattle Grunge

Door Koen op 04.02.2014

Ben jij net als ons zo ongeduldig aan het wachten tot de lente begint? Luckily for us zijn er genoeg zomerse SS2014 collecties die ons doen dagdromen en de winterse blues wegjagen. Zoals deze leuke New Look campagne. When do they ever not please us?


De 1ste trend in de collectie is ‘Neon Bloom’. Mooie pasteltinten en bloemenprints zetten de toon. Lichte jasjes worden met midi skirts gecombineerd. De statement kettingen blijven primeren om je outfit meteen modern te doen aanvoelen.


California Dreaming’ neemt ons mee naar het ever-so-sunny L.A. met Aztec prints, patchwork, Paisley en zelfs zebra-prints. Hang een beaded jacket losjes over je simpele shirtje. Waan je op de Coachella-velden in je instant boho-cool.


Hou je het liever wat meer minimalistisch? Waag je aan de monochrome trend met het ‘Tomorrows Yesterday’ verhaal. Polka dots, gingham en strepen worden afgewisseld met babyroze. Een mesh stof wordt over rokjes en lingerie heen gezet.  Zijden jurken hebben een kanten afwerking. 


Ben je meer een rock ‘n roll chick? Ga voor de ‘Seattle Grunge’: oversized florals, surf palmboom prints, afgewassen jeans. Yep, jij zal stralen in deze stoere stijl.


Droom over wuivende palmbomen met de tropische ‘Swimwear’. De ‘50s silhouetten zorgen voor een retro gevoel, maar met een moderne update.

Zachte pasteltinten worden opgefleurd met een felroze afwerking. De luxueuze stoffen zijn perfect om je als een koningin te voelen in je pretty ‘Lingerie’. Ook hier komen weer bloemenprints afgewisseld met de trendy polka dots. Flashy neons maken ook hun zomerse intrede.

Vervolledig je outfit met de hippe ‘Shoes & Accessories’. Pops of neon, grafische prints en gestructureerde vormen maken de collectie compleet. Voor welke trend ga jij deze zomer? Tribal, Aztec, Monochrome of Grunge? Wat je ook kiest, het wordt een warme, lange zomer vol met fashionable goodies.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded