Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Je-ne-sais-quoi met Chantal Thomass

Door Tiany op 02.02.2014

A face of an angel met een ondeugende glimlach. Overdag bescheiden en gereserveerd, ‘s avonds wulps en gepassioneerd. Dat is de je-ne-sais-quoi van Josephine de Beauharnais. Zij verleidde in een ver verleden zelfs keizer Napoleon. Deze onschuld wordt nu gechanneld naar de Valentijnscollectie van Chantal Thomass.

Verras je geliefde met deze oh-la-la lingerie met een Frans tintje. Maak hem ten hof en haal je innerlijke Femme Fatale boven. Gedurfd en extravagant met een kanten randje. Gooi al je charmes in de strijd. 

Het wordt zeker en vast een spetterende Sint Valentijn met deze gewaagde collectie. Van een simpel setje beha + boxer tot een gedurfdere top, tanga en jarretellen. Go wild and be oh-so sexy!

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded