Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashionclash zoekt aanstormend talent!

Door Koen op 01.02.2014

Het spraakmakend internationaal en interdisciplinair modefestival Fashionclash is opzoek naar jong, aanstormend talent voor uiteenlopende programma's van het festival. Dit voor zijn 6de editie van donderdag 12 t.e.m. zondag 15 juni 2014 in Maastricht. Heb jij het in je om een carrière uit te bouwen als kunstenaar of modeontwerper? Dan is deze open call voor het Fashionclash Festival most definitely iets voor jou! Give it a shot, 'cause maybe you're the 1 they are looking for

What to expect? Tal van spectaculaire modeshows, tentoonstellingen, film, theater, dans, pop-up stores, workshops en nog veel meer speciale projecten. You name it, Fashionclash has it! Met deze zeer diverse line-up geeft het festival veelbelovend talent de mogelijkheid om hun werk te tonen aan een internationaal en natuurlijk ook nationaal publiek.

Met zijn modeshows, exposities, performances en interdisciplinaire samenwerkingen tussen modeontwerpers en theatermakers, choreografen en andere kunstenaars neemt FCF een unieke positie in het internationale modediscour

Heb jij net dat extra opstapje nodig als ontwerper of kunstenaar? Geef je dan op voor het modeshowprogramma, de expositie, de Fashionclash market en voor het Fashionclash side program

Hurry up en niet twijfelen, want de deadline voor het aanmelden is maandag 10 maart 2014. Het deelnemingsformulier vind je hier. Good luck!!

Foto's © Fashionclash Festival.

Met medewerking van Jilke Juliens.

page loaded