Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To Tommy, From Zooey

Door Kim op 31.01.2014

Goed nieuws voor Deschanel lovers, want de New Girl ster is de laatste celeb ontwerper van dienst voor een capsulecollectie met Tommy Hilfiger. De 2 ontmoetten elkaar op een feestje in Santa Monica, en that's where the fashion magic happened. Zo zegt Hilfiger tegen WWD:

"She was wearing this vintage jumpsuit. I complimented her on it, and she told me how she loved vintage. Somehow, the conversation went from loving vintage to possibly doing a capsule collection with her."

De collectie, getiteld "To Tommy, From Zooey", bestaat uit 16 jurkjes, die allemaal een 60's style feeling hebben en zullen verkocht worden in alle Macy's winkels vanaf maandag 14 april (Belgische fans houden best de online winkel in de gaten). Prijzen liggen tussen $ 98,- en $ 199,-.

Alle foto's via WWD.

page loaded