Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Exclusive teasers BOSS Fashion Show!!

Door Tiany op 31.01.2014

FASHION ALERT! Bekijk hieronder 2 exclusieve previews van de fashion movie voor BOSS, geregisseerd door Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin starring Edie Campbell. De campagne is geweven rond Jason Wu’s 1ste BOSS Womenswear Collection. Deze teasers maken ons alvast very curious naar de grand show op woensdag 12 februari in New York

Architecture meets nature meets fashion: scherp en zacht, gedisciplineerd ontmoet elegant, het beschermde versus het onthulde. Inez & Vinoodh, Nederlandse modefotografen onthullen an exclusive video voor BOSS Womenswear. De film vindt plaats in Philip’s Johnson’s wereldberoemde Glass House.

Ben jij ook zo razend benieuwd? Refresh elke dag fashionshow.hugoboss.com waar er many more te ontdekken valt. Zoals video quotes van Jason Wu en exclusieve insights op de komende FW2014 collectie.

While you’re spreading the fashion love, follow #BOSSfashionshow op jouw sociale media! And remember, er komt een livestream op woensdag 12 februari 2014 om 20:00, Belgische tijd! Yiehaa, wij weten alvast wat we die dag gaan doen.

And Belmodo lovers er is nog meer! Maandag 3 februari en woensdag 5 februari moet je zeker naar onze site surfen. Want dan launchen we de exclusieve 3de en 4de teaserStay tuned for more.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded