Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Sarah Jessica Parker shoes

Door Kim op 29.01.2014

Dat Sarah Jessica Parker een schoenencollectie ontwierp in samenwerking met Nordstrom, wisten jullie al (lees het nog even in het Belmodo artikel "SJP for Nordstrom"), maar de collectie hadden jullie nog niet gezien! Kwestie van die marteling nog wat groter te maken dat we ze hier in België niet fysiek kunnen gaan passen ... luckily there's always online shopping!

Zoals verwacht, heel wat heels maar ze lijken toch niet al te hoog te zijn. We zien veel pastel en strappy sandals - en ja hoor, ons getrainde SATC-oog spot enkele referenties naar Bradshaw herself. Doet onderstaande schoen immers niet terugdenken aan het befaamde Vogue closet moment waar Carrie haar voet probeert te wringen in de Manolo Blahnik black patent Mary Janes?Aan zomerschoenen geen gebrek, binnen de collectie vind je ook espadrilles en zelfs - gasp - schoenen zonder hak. Wij vragen ons af welke de bestseller wordt, wat denk jij?

Alle foto's via Fabsugar.

page loaded