Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le nouveau Paule Ka est arrivé

Door Michael op 29.01.2014

Paule Ka, het merk voor de vraie Parisienne, geeft ons een sneak peek in hun nieuwe SS2014 collectie, and we love it 

De  shoot ging door in sunny LA en fotograaf van dienst was de getalenteerde Venetia Scott. De beauty in de pics is de multi- talented Karen Elson. Deze roodharige is Brits, model, singer-songwriter en gitariste. 

De collectie bestaat uit stuks in felle kleuren als een felrode jurk en een multicolour playsuit in rood, geel en groen. Perfect voor onze ‘hello, look at me’- dagen. Of course zijn er ook stukken in klassieke kleuren als zwart, wit en ecru, voor wie simply chic wil zijn. 

Wie meer wil weten over Paule Ka moet zeker eens een kijkje nemen op hun Facebookpagina!

Met medewerking van Catherine Heijens.

page loaded