Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jewelry for Valentine’s Day

Door Koen op 29.01.2014

Oh yes, diamonds are a girl's best friend. En welke gelegenheid om ze te krijgen is beter dan Valentijn? De dag dat onze liefjes aan onze voeten liggen; een pad van rozenblaadjes leidt ons naar een badkamer vol kaarsen en een schuimend bubbelbad ... Goed, het moeten niet al-tijd diamanten zijn, maar een juweeltje krijgen, daar zeggen we geen "neen" tegen! Guys, let op, want hier is wat inspiratie voor dat perfecte cadeau.

1. Belgische ontwerpers, we zijn er allemaal dol op. En welk label is er Belgischer dan Natan? Deze statement necklace zal alle hoofden laten draaien als je het restaurant binnenkomt op je romantische date! Natan - € 950,-.

2. Diamanten aan een betaalbare prijs? Enter Diamanti per Tutti! Hun samenwerking met lifestylejournailste Stéphanie Duval was een schot in de roos. Inspireert geometrie je helemaal en ga je voor een minimalistische look? Dan is deze ring perrrrrfect om je outfit net dat beetje meer punch te geven! Stéphanie Duval for Diamanti per Tutti - € 120,-.

3. Nog meer geometrisch talent vinden we bij Damn. Deze oorbellen zijn 3D geprint, dus je draagt als het ware de toekomst aan je oren. Je hebt dus al meteen iets om over te praten, moest de romantiek een beetje zoek zijn ... Damn - € 75,-.

4. Een hele andere stijl, maar daarom niet minder mooi. Houd je eerder van wat kleur? Versier je hand dan met een mooie ring. De zomer tegemoet met wat bloemetjes, schattig muchMia & Moi - € 325,-.

5. Wat schreeuwt er meer "liefde" dan een hart? Frans juwelenmerk Din Van brengt jullie 2 harten symbolisch samen in deze roos gouden armband. De prijs is er wel 1'je om U tegen te zeggen, maar misschien kan het wel voor een speciale gelegenheid ... Hello engagement! Din Van - € 1150,-.

Topfoto © weheartit.

page loaded