Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eddy Anemain wins H&M Design Award 2014

Door Tiany op 28.01.2014

Congrats to Eddy Anemain! Voor het 2de jaar op rij wint een ontwerper die studeert aan een Belgische modeschool de H&M Design Award. Not too long ago brachten we verslag over de 8 finalisten waarbij 2 Belgen zaten. Vorig jaar mocht Minju Kim met de felbegeerde prijs aan de haal.

Deze 24-jarige ontwerper komt uit Frankrijk en zit momenteel in zijn 4de jaar aan La Cambre Brussel. Zijn collectie is geïnspireerd door de rol van Tilda Swinton in de film 'Am Love' en de Franse schilder Ingres. We zagen in Stockholm een uitgebreide collectie met veel ruches en bewerkingen. 

Of check het kortere verslag hier! grin

Wij zijn alvast razend benieuwd naar de veelbelovende toekomst van deze ontwerper. Keep your eyes on this 1 Belmodo lovers! Herbekijk de live streaming van de show hierboven.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded