Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Postuum x Twikit collab

Door Tiany op 27.01.2014

'Cause if you liked it, then you should have put a ring on it! Voelt jouw ringvinger ook wat leeg aan en wil je echt iets unieks om mee te pronkenOh lord, good idea want Postuum heeft in samenwerking met Twikit een zegelring ontworpen. 

We houden ervan als oud en nieuw samenkomen. En dat dacht Postuum er ook van. Het label dat gespecialiseerd is in custom made objects vond zijn metgezel om de middeleeuwse klassieker opnieuw een moderne touch te geven. Samen met Twikit ontwierp Postuum een zegelring, volledig in 3D geprint. Heraldiek alom! 

Twikit, based in Antwerp zag er meteen graten in om aan de slag te gaan met Postuum. Zij willen namelijk focussen op merken en ontwerpers en daarbij de uitwerking van 3D printen voor hen toegankelijker maken. 

The good old crafting in a modern way, daar zijn beide brands heel fier op. Het is volledig in stijl van wat beiden echt voor staan. Voor een matte, zilveren zegelring betaal je zo'n € 149,- , maar ook andere materialen en custom designs zijn op aanvraag verkrijgbaar. Bestellen, betalen en binnen de 10 dagen bij jouw thuis. Perfect, right?! Allen naar de online shop!

page loaded