Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s go romantic with Mint & Berry

Door Tiany op 26.01.2014

Geen sprake van zwart, wit of een minimalistische stijl. Het Duitse merk, based in the heart of Berlin, Mint & Berry gaat voor superromantische looks in hun SS2014 collectie.

Verwacht je aan een vintage stijl with a little Scandinavian purism. Van kanten blousjes en chique 1950's vesten tot leder bewerkte jurkjes. That all met een prachtige combinatie van luchtige en kwalitatieve stoffen. De zomer zwoel starten doe je met Mint & Berry. That's for sure!

Dit seizoen inspireerde het frivole merk zich op verschillende culturen om nieuwe ontwerpen te bekomen en they did pretty damn good! Keywords zijn ethno graphic prints en floaty tops, volledig in feminine chic. Mint & Berry lanceerde nog maar net zijn 1ste accessoirelijn en dit betekent veel nieuwe goodies voor de zomer. Een echt craftmanship zijn de mooi bewerkte lederen tassen die je perfect kan combineren met een lange maxi dress. Easy breezy baby

What Mint & Berry does best: de prachtige nieuwe SS2014 collectie perfect vereeuwigen op hun campagnefoto's. Beelden van kleurrijke muren in de warme zomerzon waarbij ze newly discovered places en vroegere tradities blootleggen. Bekijk alvast hier de mooie campagneshots die je doen wegdromen van een lange, hete zomer. 

Deze nieuwe lente- en zomercollectie vind je exclusief bij Zalando

Foto's © Mint&Berry

Met medewerking van Jilke Juliens.

page loaded