Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wie wint de Clio Goldbrenner IT-bag? Stem nu!

Door Tiany op 25.01.2014

De afgelopen week hebben a lot of Belmodo lovers deelgenomen aan onze exclusieve Belmodo bag tour wedstrijd. De echte die-hard fans kwamen door weer en wind opdagen om door ons team geshoot te worden. Zij lieten zich van hun beste kant zien op verschillende plaatsen in Vlaanderen & dit allemaal met maar 1 accessoire, de grote Belmodo bag. Grappige poses, fabulous poses, schattige poses, ze waren allemaal super fashion proof

A little recap: onze lezers kregen de unieke kans om deze week geshoot te worden met de grote Belmodo bag op de afgesproken plaatsen in Vlaanderen. Zij maken zo kans op een echte Clio Goldbrenner IT-bag t.w.v. € 395,- , gevuld met heel wat goodies!

De foto van de Belmodo lover met de origineelste, coolste pose, maar vooral met de meeste stemmen op de Belmodo Facebookpagina wint deze super zalige prijs! Yeaaah!

Let's meet & shoot! Alle fashionable deelnemers hebben hun uiterste best gedaan de afgelopen 5 dagen. Nu is het aan jullie: ga naar de wedstrijdactie op Facebook, stem op je favoriete foto & maak deel uit van de Belmodo fashion happiness. Your vote does matter! Stem vanaf vandaag, zaterdag 25 januari t.e.m. woensdag 29 januari, want donderdag 30 januari 2014 wordt bekendgemaakt wie de oh so lucky winner is! Go go go & keep on spreading the fashion love

Foto's © Maya Bogaert
Foto Tiany © Dirk Alexander.

Hair and make-up Tiany: Kim Theylaert using Bumble & Bumble and Laura Mercier www.cosmeticary.com

Met dank aan Ros Custom voor de gepersonaliseerde Ros Seat. 

page loaded