Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mix & Match met Marc Cain

Door Tiany op 23.01.2014

De collectie is the star. Zo ook weer voor de komende SS2014 collectie van Marc Cain. Esthetiek wordt verbonden met kunst. Nonchalance en een naturele uitstraling, dat is waar Marc Cain voor staat.


Hun idee van 'Cross Styling', waar elk stuk steeds opnieuw combineerbaar moet zijn met andere items uit de collectie komt ook dit seizoen terug. De head-to-toe runway styling is 1 ding, maar maak het helemaal je eigen ding door zelf te gaan mixen en matchen.

Perfect tot in het kleinste detail, over alle onderdelen is duidelijk grondig nagedacht. Verwacht je aan floor-length skirts, dunne broeken, denim shorts, metallic jumpers, minirokjes, tropische prints en bold stripes


De ‘Color Blocking’ trend kennen we al maar Marc Cain introduceert ‘Print Blocking’: combineer contrasterende prints met elkaar als animal dots met strepen. Of combineer dezelfde prints in contrasterende groottes en proporties. Succes gegarandeerd.


Typisch zomerse kleuren passeren de revue als zuiver wit, bold greens, felle oranje tinten in combinatie met bright pink. Blauw komt in 3 tonen terug: marineblauw, cyaan en een lichtere variant. Ook maken lichte jeansstoffen hun comeback.


Wie geen fan is van blauw, wat dacht je van een helder rood? Of liever sobere tinten? Zoals zwart, grijs en ivoor in combinatie met een slangenprint. Breek de eentonigheid met pops of yellow. Je kan alle kanten op deze zomer! Have fun and be yourself.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded