Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Girl with a pearl earring

Door Lien op 23.01.2014

Never ever thought I'd ever say it again, maar pareloorbellen zijn hòt! Ze zijn heel erg klassevol en met de juiste hoeveelheid oomph zien ze er nog stoer uit ook.

Niks, noppes granny style dus, want parels zijn weer helemaal in in 2014!

Wij zochten voor jou de allermooiste exemplaren uit zodat jij op deze grumpy winterdag even kunt wegdromen; en zodat je zou weten waarom je vandaag alweer zo hard hebt gewerkt. You go girl!

Deze 5 designers veroverden met hun pareloorbellen alvast een plaatsje op onze never ending wishlist ....

1. De Dior-parels

Yes yes yes, Belmodo lovers, de tijd is eindelijk aangebroken om het te hebben over de prachtige Mise en Dior oorbellen die ons hartje al maandenlang sneller doen kloppen. Ze hebben niet 1 maar 2 parels (front and back).

Ze zijn edgy, flirty & fun en hebben dus Belmodo written all over! Spijtig genoeg zijn ze daarnaast ook vooral heel erg duur en overal heel erg snel uitverkocht.Foto's © Dior.


Ook Tiany is clearly fan!

Maar Belmodo zou Belmodo natuurlijk niet zijn, als wij niet wisten waar jij ze nu nog kunt scoren. Beginnen je online shoppingvingers al te tintelen? Snel! Surf naar Vestiaire Exclusive, want daar vind je nog enkele exemplaren.

En stuur mij een fotootje van jou met je nieuwe earrings, want ik ben nu al razend jaloers ...

2. Sophie Bille Brahe

Sophie Bille Brahe is gespecialiseerd in juwelen die er wonder boven wonder tegelijkertijd fragiel, stoer en superluxueus kunnen uitzien.

Ik heb voor deze exemplaren eigenlijk echt geen woorden ... Behalve dan ohmygod en getonmywishlistnow! En ze zijn nog net dat tikkeltje gewaagder dan de Mise en Dior oorbellen. Perfectie!


Foto © Sophie Bille Brahe.

Wil jij ze ook? Hou dan zeker Net-a-Porter goed in de gaten. Shop awaay!

3. Delfina Delettrez

Over Delfina Delettrez las je onlangs nog in het Belmodo artikel "Delfina Delettrez jewellery", en mijn obsessie is nog steeds niet voorbij. Deze oorbellen heten Fishing for Compliments en het is net als met nagellak: de naam alleen al maakt ze nog 100x beter.

Deze beauties zijn spijtig genoeg niet al te goedkoop en je zal er dus even voor moeten sparen, maar dan heb je wel een echt pronkstuk in je juwelendoosje natuurlijk ...Topfoto © AfterDRK, foto's onder © Delfina Delettrez.

4. Crystal Kennedy

Super- super- superleuk nieuws trouwens, want je kan ook ronduit prachtige pareloorbellen vinden voor een wallet-friendly prijsje. Onderstaande earrings van Crystal Kennedy zijn very chic en shop je online voor maar $ 22,-. Prettyyyyyy ...

Waar wacht je nog op? Tijd voor een online shoppingske, denk ik dan. Want je weet toch wat ze zeggen, hePearls, they are a girl's best friend.

Of nee, wacht eens even ...

page loaded