Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Timeless summer

Door Bieke op 20.01.2014

Let's get it over with. Genoeg koude gehad, genoeg mutsen op mijn hoofd. I'm soo ready for summer als ik de nieuwe lente- en zomercollectie van Kiomi bekijk. Speciaal voor de nieuwe collectie brengt het Berlijnse merk een hommage aan de essentials der essentials. Modern, laid-back & moeiteloos. We like it!

The Kiomi SS2014 collectie is een weerspiegeling van de urban classics als kaki parka's, zebra geprinte blousjes en kanten, zwierige jurken. Maar ook de tough guys onder ons kunnen rekenen op een paar sterke, essentiële stukken die ongetwijfeld een vaste waarde in jouw kleerkast worden! Spring is coming, that's a fact!

Kiomi en haar perfect pieces zijn als 2 handen op 1 buik. Tijdloos mooie kleren, schoenen en accessoires om je hart aan te verliezen. Elk seizoen wordt er verteld om je outfit op te bouwen rond enkele investment pieces. No sh*t sherlock? Kiomi is de ultieme keuze! Started from the bottom, now we're here.

Draagbaar & toch trendy, met oog voor detail is de SS2014 collectie van Kiomi. Combineer classics met een twist die je een authentieke en frisse, nieuwe look geven. 

Hold your breath for a little while want deze tijdloze collectie vind je binnenkort bij Zalando

Met medewerking van Jilke Juliens.

page loaded