Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spring in the city

Door Michael op 20.01.2014

Net als veel andere merken stelt ook modehuis Sonia Rykiel haar SS2014 collectie voor rond deze tijd. And guess what? Onze eigenste Belgische Hanne Gaby is het gezicht van de nieuwe collectie. We so proud!

Met prachtige beelden on the city's springtime streets introduceert Sonia Rykiel's artistiek directeur Geraldo da Conceiçao, de lente- en zomercollectie voor. De typische, eeuwige Rykiel-look met een extra gesofisticeerd kantje. Knitwear - bien sûr - take center stage

Denk daarnaast ook aan wollen sweaters, geplooide rokken en luchtige jurkjes. Oui monsieur, je kan zeker ook een masculine touch terugvinden in de komende collectie. Boyish shapes krijgen een vrouwelijke twist door de ultra-moderne 'Milano' jackets

Pinky swear? Jep, de katoenen creaties van Sonia Rykiel hebben een tonic color pallet van mint tot gele sorbetkleurtjes. Een goed nieuwtje voor de lovey-dovey women: geborduurde T-shirts met de slogan "together forever". How cute is that?! En omdat de Sonia Rykiel vrouw een bepaalde klasse en elegantie vertoont, heeft het merk een mooie platvorm schoen ontworpen. Just to rise above the rest!

De nieuwe Rykiel allure voor deze zomer is licht, fleurig met een serieuze noot: een moeiteloze en charmante dialoog, me dunkt!

Foto's © Sonia Rykiel

Met medewerking van Jilke Juliens.

page loaded