Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Into the city jungle met Super Piece of Chic

Door Tiany op 19.01.2014

Een feest van prints en dierlijke chaos. De perfecte omschrijving voor de nieuwe very limited edition van het Belgische merk Super Piece of Chic

In 2010, Barbara en Sebastien co-founded de By Piece of Chic-studio. Een creatief concept waar ze exclusieve prints creëeren voor bepaalde merken en designers. Met hun eigen invalshoek op de achtergrond, gingen ze opdrachten aan voor Marc by Marc Jacobs, Hugo Boss, Nike en andere geweldige merken. And of course voor hun eigen merk Super Piece of Chic. 

Hun allernieuwste collectie Like Chips in the Brooklyn Zoo is gebaseerd op de rechthoekige shape dress, waarbij elk uniek stuk in zijde wordt gemaakt, enkel in Europa. Een absurde collectie van wilde dieren, gemengd met de fries-bag 'Le Robert' en 'Le Homer'. Fast food fashion gadgets, echt New York City proof. Opgelet, het is een kledinglijn voor fashionista's met lef! 

De very limited edition van Super Piece of Chic is van dichtbij te bewonderen bij Icon in Brussel. 

Foto's © Super Piece of Chic.

Met medewerking van Jilke Juliens

page loaded