Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Be a Rocking Parisienne met O’Rèn

Door Koen op 19.01.2014

Het is nieuw en 100% Belgisch: O‘Rèn combineert Parijse flair met een hoog rock ‘n roll gehalte in hun SS2014 collectie. Sounds like something we love immediately. Michael Wauman en Nathan Murillo studeerden samen aan de Mode Academie van Sint-Niklaas. Al snel was het duidelijk dat ze qua stijl op 1 lijn zaten. Na een afzonderlijke weg, elk als stylist, bracht hun passie voor ontwerpen hen weer samen: O’Rèn was born.

O’Rèn staat voor high-end prèt-à-porter kledij waar kwaliteit en pasvorm primeren. Het label leent zijn naam van het Japanse O’ren, wat letterlijk vertaald puur betekent. Het accent ligt op het speelse karakter. 

Verwacht je aan supervrouwelijke en verfijne stuks met een pure belijning. Het kleurenpallet bestaat voornamelijk uit ecru en zwart. Deze 2 samen vormen de perfecte symbiose en versmelten tot 2 dierenprints. Rawrr, lekker exotic


De SS2014 collectie is tijdloos, vrouwelijk en bestaat uit 7 looks. Een rock ‘n roll Parisian femme fatale. Maar opgelet! De 1ste collecite is slechts in limited edition online verkrijgbaar. Wees er als de kippen bij en mis zo niet de lancering van dit nieuwe label. 

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded