Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The 1 & only Mean Girls jewellery line

Door Astrid op 18.01.2014

Why oh why did I not wright about this sooner? Mijn oprechte excuses liefste Belmodo lovers dat ik dit zo lang heb achtergehouden maar het is eindelijk zo ver … 1 van mijn favoriete girl movies aller tijden heeft nu ook zijn eigen juwelenlijn. Maak kennis met de enige echte Mean Girls x Stella & Bow collectie: 


Wat Heathers was in the 80's en Clueless in the 90's, was Mean Girls zonder twijfel in de jaren '00 (BTW, did anyone already came up with a good way of calling this decade?)!

I mean: “Boo, you whore”, beste quote ter wereld toch? Zoals elke filmklassieker zijn het ook hier de amazing one-liners die deze film maken. En dat dachten de designers van Stella & Bow ook!

Ter ere van de 10de verjaardag van de film ontwierp het label uit L.A. de ‘Burn Bookcapsule collectie. My personal favourite is zonder twijfel de ‘Fetch’ armband!Wie wil, kan de stukken nu al bestellen op de webshop van Stella & Bow, maar de pieces zullen wel pas op woensdag 12 februari 2014 verstuurd worden. Presale heet zoiets. Om je nog even zoet te houden tot dan zijn hier The Greatest Quotes From Mean Girls:

Happy shopping

page loaded