Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Julia Roitfeld schittert in Sisley

Door Tiany op 18.01.2014

Lights, camera, action! Dompel je onder in het luxueuze leven van de rijken der aarde samen met Sisley. Kom binnen in een ruim New Yorks penthouse met een adembenemend zicht over de wereldberoemde schitterende stad. Krijg een glimps in the lifestyles of the rich & the famous, they’re always complainin’, always complainin’, ...

Wij klagen alvast niet bij het zien van de sexy Clément Chabernaud, een kanjer van een topmodel, vergezeld door de immer elegante en sensuele Julia Roitfeld. Franse glamour aan de top! 

Het mode-icoon en het topmodel worden vergezeld door new blood, Lindsey Wixson en Reuben Ramacher zijn zeker ook faces to see. Alle 4 samen leven ze het droomleven van de sterren en worden ze aanbeden door de media.

Hun penthouse is echt om van weg te dromen met het hedonistische/blinkende New York City in the background. Sebastian Faena, een Argentijnse fotograaf blikte de beelden in.


And that isn’t all folks! Surf als de bliksem naar de Sisley website en stap een interactieve wereld binnen met een massa aan exclusieve backstagefoto’s. Je kan zelf het pretty impressive New Yorks penthouse verkennen en de kledingstukken van de modellen bekijken. See something you like? Koop direct het stuk op de webshop via 1 muisklik. Dat klinkt ons echt als muziek in de oren!

Deze SS2014 collectie van Sisley is sexy, onconventioneel en helemaal hedendaags.

Foto's © Sebastian Faena.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded