Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Damien Ravn for the win!

Door Koen op 18.01.2014

Attention Belmodo lovers, Damien Ravn heeft jouw hulp nodig! Hij was in mei nog onze guest editor maar we volgen dit fashion talent al een tijdje. Denk maar terug aan deze Kirilove outfit post.

Damien studeerde als 1ste Noor af aan de Antwerpse Mode Academie. Hij is definitely a fashion talent to watch. Vanuit Antwerpen runt hij zijn eigen label en werkt er ook bij RA

Zijn nieuwste modeavontuur brengt hem bij de ELLE Style Awards waar hij in the running is voor New Nordic Talent of the Year 2014. De 1ste ronde is volledig voting-based en dus heeft Damien jouw support nodig. You know how those votings go, ...

De 25 ontwerpers met de meeste stemmen gaan door naar de semi-finale waarna de Scandinavische ELLE Editors 3 finalisten kiezen. Daaruit wordt dan 1 ultimate winner gekozen tijdens de ELLE Style Award Ceremony in mei. 

And 1 amazing prize it is, ... De winnaar mag een volledige collectie maken, betaald en geproduceerd door Muuse. Daarna wordt die verkocht via de Scandinavische Elle en online op Muuse.

You hear it, dit zou écht een geweldige kans zijn voor Damien. Maar stemmen is definitely a win-win situation, want 1 gelukkige winnaar maakt kans om 2 tickets voor de ceremonie in Copenhagen live mee te volgen én een gift card om te spenderen op Muuse. Misschien wel om de collectie van Damien Ravn te kopen? VOTE, VOTE, VOTE

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded