Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Strike a Belmodo pose & win de Clio Goldbrenner IT-bag

Door Tiany op 17.01.2014

Yeaah baby! Wij zijn door het dolle heen, want Belmodo komt weer met een nieuwe, geweldige, formidabele wedstrijd op de proppen. Het is -100% solden bij Belmodo, that's for sure! Listen up, want wie weet wandel jij binnenkort rond met de Clio Goldbrenner IT bag. En om er nog wat extra fashion happiness aan toe te voegen hebben wij - don't need to lie about it - de IT-bag van het moment gevuld met heel wat zoets.

What to expect? 1st of all; een hip Komono horloge, maar ook nog lekker warme oorverwarmers, een fancy zonnebril van Essentiel, de parfum der parfums See By Chloé, een shiny armband van Longchamp, een beautytasje vol make-up van o.a. M.A.C., Clinique en Bobbi Brown en om mooi af te sluiten, 6 nagellakjes van O.P.I.


Foto © Clio Goldbrenner.

De Belmodobag tour

Vanaf maandag 20 januari t.e.m. vrijdag 24 januari staat het Belmodo-team elke dag tussen 14:00 en 17:00 in een andere stad in Vlaanderen. Got the time and are you feeling the fashion love? Kom dan naar de afgesproken plaats en strike a pose met de big Belmodo bag. Op het einde van de Belmodo-tour wordt jouw foto geüpload op de Belmodo Facebookpagina. De Belmodo Lover met de meeste stemmen wint de hot & happening emblematische kabas-tas t.w.v. € 395,- die je aan de arm van elke fashionista tegenkomt!

Clio who?

2013 was een geluksjaar voor sommigen onder ons en de Belgische ontwerpster Clio Goldbrenner mag zich daar zeker bijrekenen. En het zomerseizoen 2014 wordt voor de jonge ontwerpster ongetwijfeld nog een klepper van formaat dat zal bloeien en bruisenNot sure if you're dealing with a real Goldbrenner? Het handelsmerk van deze shiny bags is 'la cotte de maille', de mooie gouden strip die standaard aanwezig is op elke tas, waar zelfs sterren als Sharon Stone en frenchionista Ines de la Fressange gek op zijn.

De bekende Belmodo bag also known as the Ros Custom is een grote poef, from scratch gemaakt door Sir Koen Elsen. Deze gepersonaliseerde poef is jouw topaccessoire op de foto. 1,2,3 fotomodel!

Wanna play?

1. Kom volgende week tussen 14:00 en 17:00 naar de afgesproken plaatsen in Vlaanderen. 
2. Strike a fabulous Belmodo pose met de Belmodo bag.
3. Zamel vanaf zaterdag 25 januari, 5 dagen lang, zoveel mogelijk votes in voor jouw foto op de Belmodo Facebookpagina.
4. Hold on tight, want op donderdag 30 januari worden de stemmen geteld & wie weet ben jij de dolgelukkige winnaar van de gevulde Clio Goldbrenner handtas!

Waar vind je het Belmodo team?

Maandag 20 januari - Ladeuzeplein aan de Totem in Leuven
Dinsdag 21 januari - K shoppingcenter ingang in Kortrijk
Woensdag 22 januari - Grote Markt aan het Hendrik & Katrien standbeeld in Hasselt
Donderdag 23 januari - Korenmarkt Post Plaza in Gent
Vrijdag 24 januari - Groenplaats aan het Rubens standbeeld in Antwerpen

Aarzel niet en kom zeker langs for your shot & your shot only!  Keep on spreading the fashion love en laat de nodige hashtags in het rond vliegen op je social media als #belmodo #belmodobag #cliogoldbrenner. 

Foto's Tiany © Dirk Alexander.

Hair and make-up: Kim Theylaert using Bumble & Bumble and Laura Mercier www.cosmeticary.com 

Met dank aan Koen Elsen voor de mooie Ros Custom poef.

page loaded