Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel footwear & bags SS2014 launch party: het verslag

Door Tiany op 17.01.2014

Tattoos, strippers, yummy cocktails, knap volkcat ladies in the best shape of their life. Dit was de fenomenale Diesel SS2014 launch party! En natuurlijk on top of the bill, de supermooie SS2014 footwear & bags collection

Diesel meets burlesque, meets arty en natuurlijk was Belmodo dan ook van de partij. Als Diesel kennende, hadden we al een licht voorgevoel dat deze launch party weer 1'tje van formaat zou zijn. Niet vanwege de grootte, maar door alle coole bijkomstigheden à la Diesel.

Zo'n 5 uur werden we beleefd en met een naughty edge begeleid doorheen de avond. Van een glaasje cava naar een macarontje hier en daar. A cocktail anyone? Maar ook met een stripact op de beats van SM-koning Bernard Gavillan, die ons lichtjes op de adem nam.

De SS2014 collectie werd uitgestald in de nieuwe accessory store, naast de prachtige Diesel Black and Gold winkel in de Nationalestraat in Antwerpen. Zwart, leder and heavy metal zijn de rode draad in de lente- en zomercollectie. The hot & heavy party die volgde was volledig in lijn met de nieuwe IT-bags en lovely boots van Diesel

Naast alle fashion people, waren ook de winnaars van the Diesel accessories contest met volle goesting aanwezig. De 2 Belmodo winnaars kregen de kans om de Antwerpse fashion vibes op te snuiven en wat te socializen met onze eigenste Miss Tiany.

1 van de gelukkigen was Lisa De Smedt, also known as The Fashion Doctor. Lisa blogt al enkele jaren over het wel en wee in de modewereld en was dan ook superblij om op de invitation only-list te staan. Ook de 2de winnaar, Lisa Van Der Auwera, was als echte fashionista op de juiste plek op de juiste tijd. Zo kon ze een praatje slaan met de pro's in de fashion business

Happy faces & the great collection on our minds waren het resultaat van deze geslaagde avond. Merci Diesel, see you the next time!

Foto's © Barbara Zwerver.

Met medewerking van Jilke Juliens

page loaded