Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Solden for Men

Door Koen op 16.01.2014

Oh ja, de solden zijn halfweg. En je weet wat dat betekent: We go in for the kill! Nu is het hét moment om te soldenshoppen. De kortingen swingen de pan uit en je kan echt je slag gaan slaan. -50% en -70% zijn geen uitzonderingen meer, dus go for it!

We gaven al wat tips & tricks voor de ladies onder ons in de Belmodo artikels "What to shop tijdens de solden" en "Hoe shop je solden?". Maar nu zijn de mannen aan de beurt! Waar moet je je op focussen als man tijdens de winter sales? Of vrouwen, verzorg jij de personal styling van je man? Wat moet je hem dan nu zeker in huis halen?

Basic wit hemd


Foto's © Emporio Armani.

Elke zichzelf respecterende man heeft een wit hemd. Of het nu van een highstreet brand komt als C&A of van de meest exotische designer on earth is, het moet de juiste fit hebben. Misschien is het wel eens tijd om te investeren in deze basic. Want kwaliteit en snit zijn nu eenmaal belangrijk. En wat is er dan een meer geknipt moment dan de solden? 

Je kan het dragen onder een pak voor het verjaardagsfeest van je schoonmoeder of maak indruk op je baas door eens ab fab voor de dag te komen.

ShoesFoto's v.l.n.r. © Lanvin, Floris Van Bommel, Prada.

Het is misschien een typsiche, maar het blijft een goeie: schoenen! Vrouwen weten het al langer, de solden zijn de ideale periode om designer shoes te kopen. Voor mannen geldt net hetzelfde. Schuim de online shops af als Mr. Porter of Matchesfashion. Nog een beetje angst om je schoeisel online te scoren? Ook in de winkels vind je geweldige koopjes! Ga eens langs bij Coccodrillo in Antwerpen of La Bottega in Hasselt.

Uurwerken


Foto's v.l.n.r. © Kenneth Cole, Rolex.

Mannen zijn net dat tikkeltje achtergesteld als het op accessoires aankomt. Een horloge is 1 van die dingen die bij the perfect gentleman de look volledig kan afmaken. Het is ook zo'n item dat je niet elke week koopt, dus dan mogen we al eens kijken naar een topexemplaar. Toegegeven, een Rolex is misschien wat overdreven, maar wat dacht je van een perpetual watch van Kenneth Cole of wist je dat G-Shocks helemaal terug zijn? wink Maar misschien blijven we daar toch nog even van weg ...

Jackets & Coats


Foto's © Asos.

Ik weet niet of het je al is opgevallen, maar de winter heeft nogal wat moeite om door te breken dit jaar ... Daarom liggen de winkelrekken nog vol met jassen. Sla je slag, want de kortingen op winterjassen kennen ongeziene hoogtes! En ja, kom, een jas kan je makkelijk volgend jaar nog aantrekken, mochten de tropische temperaturen van januari 2014 aanhouden tot in november.

Jeans


Foto's v.l.n.r. © G-Star, Lee.

Elke man heeft wel een jeansbroek in zijn kast hangen en we weten het ook allemaal: Een echte jeans is niet goedkoop! Daarom kopen we die ook graag in de solden. Je hebt tegenwoordig voor elk wat wils in jeansland ... Ben je toch een beetje een seut en draag je jeansbroeken tot aan je navel die recht naar beneden vallen? Het kan! Ben je dan weer de coole gast die over straat loopt met een baggy, destroyed jeans? Het kan ook! Lang leve de uitgebreide keuze!

And now boys, steek je portefeuille in je achterzak, trek je jas aan en ga de straat op! The shops are waiting ...

Topfoto © wkdq.com.

page loaded