Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Loop nu een redactiestage bij Belmodo!

Door Michael op 08.01.2014

Drooomen zijn bedrog. No no, dit is niet altijd het geval. Ben jij in je wildste fantasieën hoofdredacteur van een groots modemagazine en denk je aan niets anders meer? Good for you! Wat denk je van een stage alvorens je je ambitieuze plannen succesvol verder zet?

Bij Belmodo zijn wij opzoek naar nieuwe stagiaires voor de redactie. Een vrijwillige stage na je studies of een stage tijdens je opleiding? All good baby baby! Ben jij diegene die altijd als eerste de coolste hotspots opmerkt? Schrijf jij sneller dan je eigen schaduw en krijg je instant goosebumps van de combinatie smartphones en the triple double U? Great! Super! Formidable! Want dan wil Belmodo jou graag leren kennen. 

Als redactiestagiaire schrijf je over de nieuwste trends, ontmoet je de meest interessante designers of kruip je in je pen voor een artikel over een nieuwe winkelopening, en dat betekent dan ook dat je deze mag bijwonen! Got the time, got the spirit? Bezorg ons dan snel jouw gegevens, CV inclusief foto én motivatie en wie weet doe jij binnenkort mee aan 24/7 spreading the fashion love bij Belmodo! Sounds awesome, right?! Check hiervoor de vacature voor redactiestagiaires op Careerstyler.com. Yeah! Fingers crossed nu.

page loaded