Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oh My God! Join The Religion

Door Koen op 07.01.2014

Titi + The German Kid brengt een nieuwe religie. Oh My God! Vinden jullie dat heavenly of eerder cray? Kristien Follon verbaast weer vriend en vijand met deze verheven zet.

Tegenover de kleurrijke chaos die we van Kristiens collecties gewend zijn, gaat ze nu op zoek naar haar ongekende kant: rust. Deze vond ze op 20m van haar Hasseltse showroom in ‘Het Heilig Paterke’ een bedevaartsoord waar elke dag toegewijde paters en nonnen go to pray

Lifechanging questions als ‘Willen we teveel?’, ‘Waarom zou iemand zichzelf zo op de achtergrond plaatsen?’ en ‘Lopen we aan de essentie van het leven voorbij?’ brachten een nieuwe collectie, a new religion.

Titi’s religie dompelt je onder in sobere kleuren, a lot of white en strakke patronen. Denk aan Maria T-shirts, een fringe sweater en een Maria Gilet. Met The Cloud sweater waan je je letterlijk in de wolken. Ook opschriften ontbreken niet; denk aan coole slogans zals ‘Being Nice is Cool’, ‘Believe the Hype’ en ‘We are Better Together’. Oh, de zonneklep maakt zijn retour, My God!

Join The Religion vanaf zaterdag 25 januari 2014 wanneer de collectie in de winkels zal liggen.

Foto’s © Jef Claes.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded