Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ERES voor Costes

Door Tiany op 07.01.2014

Dompel je onder in een wereld van luxe en vervlogen glamour dans la coeur de Paris. Eres, sinds meer dan 40 jaar, een iconische trendsetter in de zwemwereld, tekent 2 exclusieve badpakken voor het hotel Costes.

Beide ontmoetten elkaar door hun filosofie van dienstverlening en reislust. L’atmosphère van het Parijse hotel Costes inspireert. Barokke salons met een fluwelen sfeer, een oosterse wellness, 1 van de mooiste van Parijs. Het gepatineerde goud, zwart en rood van Costes komt samen met de know-how en nauwkeurige body architecture van Eres.

Een 1- en 2-delig badpak zijn het resultaat, vervaardigd met exclusieve materialen. Voel je als een vis in het water en laat de stof je huid strelen. De badpakken zijn exclusief voor de gasten van hotel Costes en de klanten van de welnessruimte voorbehouden. Boek jezelf een tripje naar Parijs en ontsnap de grille kou and let your senses relax.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded