Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Matthias Schoenaerts voor Louis Vuitton SS2014

Door Michael op 06.01.2014

Big Big Belgen nieuws! Onze eigenste Matthias Schoenaerts wordt het nieuwe gezicht van de Louis Vuitton SS2014 mannencampagne. De hele geruchtenmolen werd gisteren in gang gezet door Knotoryus met enkele teasers waarin we de knappe acteur al kunnen bewonderen.

Matthias werd eigenhandig geselecteerd door de LV Menswear designer Kim Jones. Deze laatste stond erop dat hij het nieuwe gezicht werd. Jahaa, die Matthias is goed bezig daar in Amerika! 

In maart 2013 was hij nog te zien in een weinig verhullende very sexy photoshoot voor T-magazine, het Style Magazine van de NY Times met bijhorend interview. Het lijkt erop dat ook de Amerikanen beginnen te vallen voor de overduidelijke charmes van deze hottie.

T-Magazine: “One day he's a working actor living in Belgium, finding time to go to the gym; the next he's a Hollywood man of the moment, with a string of movies on the docket.”

Het belooft nog een fabulous year te worden voor de acteur, hij speelt mee in de Amerikaanse kortfilm 'Animal Rescue' van Michaël Roskam en ook komt er in augustus de Amerikaanse versie van ‘Loft’. Voor de officiële beelden van de Louis Vuitton campagne moeten we nog eventjes wachten tot in februari. We definitely wanna see more van dat adembenemend zicht.

Foto’s © Mikael Jansson.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded