Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara is zot van beestjes

Door Astrid op 06.01.2014

Dat Cara Delevingne alles doet voor the perfect shot weten we al langer dan vandaag. Deze winter schitterde ze in de Mulberry campagne tussen een troep uilen en ook dit seizoen strikte het fashion label Cara opnieuw voor hun SS2014 campagne. Mét beestjes!

Topteam Cara Delevingne en Tim Walker legden opnieuw een sprookjesachtige Mulberry wereld vast op de gevoelige plaat. Het theepartijtje doet ons een beetje denken aan een Alice in Wonderland scène, maar dan with better accessories!

Net als in de vorige campagne werd Ronnie Cooke Newshouse opgetrommeld om dit stijlvolle plaatje te creëren en gezien Cara zo goed met de vogels overweg kon, werden nu opnieuw een paar lieve beestjes opgetrommeld. Een pony, papegaai, pelikaan of hond: allemaal geen probleem voor ons Cara ‘cause she nailed those pictures!

Wij kijken er alvast naar uit om de campagne op papier te zien!

Foto’s © Vogue Italia.

page loaded