Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spring into summer with H&M

Door Michael op 05.01.2014

Laten we de winter gewoon overslaan; zeker nu het er naar uitziet dat er niet direct snow-fun in het zicht is. How to do it better dan met een lookbook van de komende lente? H&M belooft weer een heleboel toffe kledingstukken en accessoires die zo op onze wishlist terecht komen.


Cowgirl get on your horse! De trend is zeker iets die we al vaker terug zagen komen en ook H&M biedt enkele goedkopere opties. We're already in love met dat rokje en die mooie riem! Ook pastels maken deze lente hun come-back, H&M introduceert een lichtgroene variant. De zachte, golvende jurk doet ons al uitkijken naar parelwitte bounty stranden. Aah sun we need you! Ook fringes zijn helemaal hot, net als alle loszittende bloesjes. Yep warmer weer, wij zijn er klaar voor. Geniet zeker mee van alle full-looks in het filmpje van de lookbook.

Ook de boys onder ons komen zeker aan hun trekken. Neem je vriendje dus zeker mee op je volgende shopping uitstapje naar de H&M


Wat dacht manlief van floral & tropical prints? Of gaat hij liever voor de stoerdere cameo look. Wissel de drukke prints af met effen blazers en shorts. Donkere groene, blauwe en paarse kleuren worden afgewisseld met neutrals als grijs en wit. Lekker summer-proof!

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded