Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Snow-proof met Burton

Door Bieke op 03.01.2014

Het was alweer geen witte Kerst ... Zoek daarom zelf de sneeuw op in een skigebied en verlies daarbij nog enkele overtollige kerstkilo’s in the process. Van snowboarden en skiën krijg je killer legs maar ook je romp, schouders en armen worden helemaal getraind tijdens de afdaling. Of wat dacht je van langlaufen, schaatsen of gewoon een leuke wandeling in een winters landschap?

Uiteraard doe je al deze activiteiten in stijl, Burton komt dit sneeuwseizoen met maar liefst 2 collabs. De eerste is met L.A.M.B. het fashion-label van modetrendsetter & music star Gwen Stefani. High on a hill was a lonely goatherd, lay-ee-odl-lay-ee-odl-lay-hee-hoo.

Verwacht je aan statement-pieces als we van Gwens stijl gewoon zijn. De collectie bevat 10 stuks gecombineerd met Burton’s tech-savvy functionaliteit. Dus zo ga je niet enkel fashionable de bergen in, maar ook nog eens geweldig uitgerust. Denk aan opvallende prints als een dalmatian dot pattern of een oversized houndstooth print

Clap along if you feel like happiness is the truth want de andere collab is met een even grote fashionable duizendpoot: Pharrel Williams. Yep dat maakt ons helemaal happy! Pharells label BIONIC maakt dus ook een coole snow-proof collectie to make you look fab on the track.

In deze collectie vind je eco-conscious winterkledij en -accessoires. Geïnspireerd op de handgeweven Peruviaanse stijl met felle basiskleuren en vintage strepen. De collectie is gefabriceerd met Bionic yarn, een draad die 40-45% gerecycleerd materiaal bezit en tot 400% sterker is dan conventionele draad. 

De collecties zijn nu verkrijgbaar in selecte winkels en online. Tick-tock, tick-tock. What you waiting for...

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded