Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Walkure by Epiphany

Door Bieke op 30.12.2013

Lingerie as the most beautiful accessory a woman can wear. Dat is het vertrekpunt van de gloednieuwe lijn ‘Epiphany’. De stuks look like they came straight out of a fairytale en dat verbaast helemaal niet als je hoort dat het thema van FW2013 ‘Walkure’ is. Geïnspireerd door het verhaal van de Valkyries uit de Noorse Mythologie ogen de vrouwen young, beautiful but fierce.


Deze Valkyries droegen full armour als ze de oorlogsvelden rondreisden op zoek naar gevallen soldaten om hun the afterlife te schenken. Daarnaast liepen ze rond in witte godinachtige gewaden. Het verhaal van de mythe past perfect bij de sterke, independent maar toch zachte en vrouwelijke women of today waarvoor deze collectie ontworpen is.

Epiphany Vanderhaeghen heeft haar designtalent van haar moeder, de bekende ontwerpster Kaat Tilley. Sinds zeer jonge leeftijd kwam ze al in contact met de mode en de fantasievolle wereld van haar moeder. Uiteraard nam ze deze nu zelf over in her own lingeriebrand.


Voor de collectie gebruikte ze onverwachte & verfrissende materialen en patronen. Met ‘the woman’ als muze is het resultaat een sophisticated, feminine and strong lingeriecollectie geworden.

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Lineos in Gent, Cups and co in Ternat, Epiphany in Asse en online via de website. Prijzen variëren tussen de € 180,- en € 280,- voor de beha’s en de € 130,- en € 180,- voor de slips. 

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded