Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New Belgian Label: 0°South

Door Koen op 30.12.2013

Move over Calvin Klein, 0°South komt met een nieuwe lijn basic bodywear voor mannen. Bonus: het merk is op en top Belgisch. Hecht je als man veel belang aan quality, timeless design en praktisch comfort? Dan is dit merk helemaal iets voor jou.

0°South verschuift de nulmeridaan naar ons eigen modieuze Belgenlandje. Eenvoud, kwaliteit en stijl are key. De kleuren, materialen en modellen gaan terug naar de basics. En maken van het ondergoed essential clothes for men. Denk aan korte en lange (boxer)shorts, T-shirts, tank tops en sokken in wit, grijs en donkerblauw.

Vincent Meurrens richtte het samen met partners op in september 2013. 0°South wordt geproduceerd in Europa aan een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding. Zo draagt het merk ecologically zijn steuntje bij aan de lokale economie.

Kopen kan online via een uniek systeem van QR-codes dat bestellen zeer gemakkelijk maakt, het gaat zelfs via je smartphone. Just what guys love. Ook very interesting zijn de nummering van sokken aan de voetzolen. Zo geraak je nooit meer dat 2de exemplaar kwijt. Prijzen starten vanaf € 11,- verzending en retour zijn completely free. Yeah!

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded