Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

NYE: the jumpsuit edition

Door Lien op 29.12.2013

Yes yes yes yes yes yes yes, dinsdag is het ein-de-lijk weer party time! Tijd om alvast een outfit te gaan shoppen, want hoewel ik nog niet helemaal zeker weet wat ik met Oudejaar ga doen, staan 3 zaken al vast:

1. Ik drink 2 liter champagne. Minstens.
2. Ik eet mij ziek aan ovenhapjes & gourmet (mmmm).
én 3. Ik laat dit jaar de eeuwige little black dress eens aan mij voorbijgaan.

Jep, dat heb je goed gehoord: outfitwise zet ik het nieuwe jaar voor de verandering eens niet in een kleedje, maar wel in een superstoere jumpsuit. En daarvoor laat ik me graag inspireren door Miss DelevingneClassyyy!


Cara in Saint Laurent.

En Cara is dan misschien wel de beste, zij is lang niet de enige die tijdens een avondje uit het liefst van al feest in een mooie jumpsuit: ook Miley Cyrus en Rosie Huntington-Whitely blijken grote fan.


Miley in Valentino & Rosie in Stella McCartney.

Where to shop?

Is your mind made up en vier jij deze jaarwisseling ook het liefst in een stylish broekpak, maar weet je niet helemaal zeker waar je een mooi exemplaar kan scoren? Heel simpel: je vindt ze in de winkels, bij H&M en Zara bijvoorbeeld, of je shopt ze gewoon online bij Asos. Wij haalden er voor jou de leukste jumpsuits uit.

Haal je portemonneetje er al maar bij, denk ik dan ...

1. Cut outs zijn hipper dan hip en geven je outfit een edgy opkikkertje. All eyes will definitely be on you! (€ 68,50 - hier te koop)

2. Oh la la, show some leg girl! Deze playsuit met brave lange mouwen geeft jou de ultieme 'good girl gone a little bit bad'-look. (€ 61,65 - je shopt hem hier)

3. Een jumpsuit schreeuwt sophisticated chic, en dat is wel het minste wat we van dit exemplaar kunnen zeggen. Klasse! (€ 54,80 - shoppable online)

4. Aloha copycat van die van Cara, jou wil ik wel eens onder mijn kerstboom tegenkomen hoor ... De tuxedo-biesjes maken de look compleet. (€ 95,88 - van Mango)

5. Tijd om je beste beentje naar achter te zetten, want met deze look staat je rug terecht in de spotlight! (€ 75,34 - online te koop)

Trouwens, als jij jouw look helemaal high fashion wil maken, dan heb ik nog 1 ultieme tip: combineer je outfit met een paar statement berry lips. Ready to rock that dancefloor giiiiirl!

page loaded