Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss voor Eleven Paris SS2014

Door Koen op 29.12.2013

Parijs modelabel Eleven Paris, al een tijdje op onze fashion radar, comes with a brand new collab! Na succesvolle samenwerkingen met onder andere rocking Lenny Kravitz, Iggy Pop & Daisy Lowe, Zoë KravitzAlexandra & Theodora RichardsCharlotte Free, Sky Ferreira, Lizzie Jagger en Ash Stymest  voegt Eleven Paris nu ook Kate Moss aan hun lijstje van famous pretty people.

No need to explain the allure of Kate. Fascinerend en scandalous is dit topmodel al een succes sinds de prille leeftijd van 15. De grungy maar toch elegante stijl van dit fashion icon komt perfect overeen met Eleven Paris.

“Her unique style and her own close relationships with the music industry perfectly sum up what we always try to convey through our collections.” - dixit Dan Cohen, eigenaar Eleven Paris -

Think rock ‘n roll, prentieloze fashion and you got Eleven Paris. Voor deze campagne dus weeral iemand met killer rock vibes. Fotograaf van dienst was Craig McDean, die ook al werkte voor Saint Laurent en Christian Dior. De SS2014 collectie is geïnspireerd door de 90's en mixt grunge with sports chic. We seriously can’t wait until those 1st rays of spring sunshine om deze collectie te rocken. 

Foto’s © Craig McDean.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded