Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dress like Alexa in 2014

Door Kim op 27.12.2013

2014 is nog niet begonnen en we hebben de 1ste - weliswaar officieuze - aankondiging voor een celebrity clothing line al binnen! Celeb-ontwerpster van dienst zou niemand minder dan Alexa Chung zijn, een initiatief waar heel wat fashion lovers vast al even naar uitkeken.


Foto via crossroadstrading.

Het is geen geheim dat Chung een sterke interesse heeft voor mode, en dankzij haar it-girl status is ze zelf verantwoordelijk voor heel wat trends. Loafers, peter pan kraagjes en denim dungarees zouden lang niet zo populair zijn als Alexa er niet dagelijks in rond had geparadeerd, toch?


Foto via crossroadstrading.

Chung zit niet stil als het op fashion projecten aankomt, daar lees je meer over in het Belmodo artikel Alexa Chung schrijft It-boek, maar een eigen kledinglijn lanceren staat wel zeer hoog op haar to-do lijstje. Zo onthulde ze aan Grazia:

"All I want to do is design clothes. But you need loads of money to set up a label. It’s quite complicated, and I have no f**king idea how you do it. But that’s pretty much all I want."

Ook tegen Fashionista vertelde Chung dat ze tegen eind 2014 een kledinglijn wilde opstarten - iets waar jij naar uitkijkt?


Foto via The Way We Wore.

page loaded