Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Crazy about Plaid

Door Kim op 25.12.2013

Ik geef het toe, I'm crazy about plaid! Zeker niet nieuw in modeland, maar wel steeds interessant om te zien hoe de print elk fall-winter seizoen terugkeert. Tijdens de wintermaanden ben ik te vinden for anything plaid, of dat nu een broek, een sjaal of hemd is. Past toch perfect bij de kerstsfeer?


Foto © Framboise Fashion

Foto's via Fabsugar

Foto © Atlantic-Pacific

Niet enkel celebs als Gwen Stefani, Anna Kendrick of Olivia Palermo zijn vaak te spotten in dit motiefje, ook bloggers zijn er wild van. No wonder dat er bijgevolg heel wat plaid ter inspiratie voorbijkomt op Pinterest! Ben jij fan van deze trend?


Foto links © Polienne - Foto rechts © Dogs and Dresses

Foto via A Dapper Dame

Foto via Fabsugar

Ook onze eigenste Lady T. is helemaal verknocht aan deze trend! Zo was ze al te spotten in M Missoni tartan en combineerde ze een geweldige checked blouse van Emeza met een crazy Paule Ka broek ...

page loaded