Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Tiany would like to have for X-mas 2013

Door Tiany op 24.12.2013

Fact: aan mijn verlanglijstje lijkt maar geen einde te komen en ondanks mijn jaarlijkse pogingen om via Belmodo vrienden en familie duidelijk een beeld te geven van wat mijn hartje begeert lijkt mijn wishlist niet korter te worden.

Laat het bij deze duidelijk zijn dat ik niet langer in mirakels geloof en dat ik persoonlijk de zoektocht heb ingezet naar de 1ste de beste sugardaddy die mijn materiële wensen kan vervullen en een einde kan maken aan mijn zichzelf vermenigvuldigende verlanglijst. Van een independent woman gesproken…

1. Meer dan ooit ben ik helemaal in de ban van all things sneakers, daarom graag deze Nike AirMax1 shoes (€ 180,-) om in stijl te flaneren in alle comfort. Te koop bij Zalando!

2. Mij gelukkig maken is echt geen moeilijke opgave. Lees: presenteer u gewoon in levende lijve aan mijn deur met een fles Blanc de Blancs van Ruinart en het geluk kan niet meer op!

3. Earcuffs rock my world en zeker dit rock n’ roll exemplaar van ontwerpster Lei Van Kash. Vanaf 2014 kan je me dus overal signaleren met de Dagger Ear Cuff! (€ 250,-).

4. Eentje is geentje moeten ze bij Cartier gedacht hebben en daarom riepen ze dit mooi hebbeding in het leven … op mijn wishlist voor de kerst van 2020 deze prachtige double Love bracelet. Ik begin alvast te sparen, maar kan je verzekeren dat all things Cartier meer dan de investering waard zijn. 

5. Om zo goed mogelijk het nieuwe jaar te starten schenk ik mezelf graag het wondermiddeltje van Dr Brandt. Enter de House Calls Microdermabrasion (€ 78,- ) peeling die voor een glad gepolijste en stralende huid zorgt. Online te koop via Cosmeticary.

6. Ik ben niet alleen grote fan van de Puur Genieten boeken van Pascale Naessens, maar ook van haar unieke aardewerk voor het label Serax … Op mijn verlanglijstje te vinden; een volledige set borden en schaaltjes van de Pascale collectie. Misschien moet ik alvast mijn huidig bestek aan diggelen gooien en hopen op een spoedige Naessens schenking van family & co. Je kan het online kopen bij The Van Gifts.

7. Omdat de Khaleesi in mij echt niet langer kan wachten, zeer geerne het nog onbestaande 4de seizoen van Game of Thrones. Ik zit kortom met een zware verslaving en kamp momenteel met zware afkickverschijnselen.

8. Lang leve de Tartan Magic, een trend die we te danken hebben aan Céline en die nog stand zal houden in 2014. Om dat te vieren heb ik mijn zinnen gezet op de tartan all over print jurk van nieuwkomer Kule … Hebberig word ik ervan! 

9. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt een talent ben in het hanteren van een portefeuille. Ik heb daarom mijn soelaas gevonden in het ruime aanbod aan stijlvolle pochette tasjes, laat dat nu ook de specialiteit zijn van Delvaux die met de pochette D multifonction (€ 250,-) de ideale pochette in het leven hebben geroepen.

10. "Dreaming is a serious thing"  en daarom neem ik mijn dromen ook echt serieus en hoop ik in 2014 mijn trip naar Mauritius eindelijk te verwezenlijken. Het plan is om een maand van de planeet te verdwijnen en de wereld te bombarderen met paradijselijke Instagram pics van mijn Beachcomber buitenverblijf op Mauritius.

Wishing you all the best my dear Belmodo peeps en tijdens kerst truckloads of Givenchy, Chanel, Dior and all your heart may dream of. Merry X-mas!  

page loaded