Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chic feestje? Here I come

Door Angelique op 24.12.2013

De Little Black Dress, ook wel LBD genoemd, gaat al jaren mee als 1 van de meest gekozen opties voor een feestoutfit. Maar met wat combineer je die dan?

Hier komt een total look ter inspiratie!

1. Bij een LBD passen altijd LBB, oftewel Little Black Boots. Dit prachtexemplaar met rood en gouden accent is er 1'tje van Saint Laurent. Beschikbaar bij Smets voor € 745,-.

2. En we gaan verder met de gouden details. Deze oorringen vind je bij H&M voor € 7,95.

3. Dit parfum van Roberto Cavalli kon niet in dit rijtje ontbreken. Door zijn goud met zwart flacon past hij ideaal bij deze feestoutfit. Exclusief bij Planet Parfum voor 65,-.

4. Deze LBD van Ella Luna heeft het holiday thema helemaal begrepen. De mooie strik vooraan doet denken aan een kerstcadeautje. € 375,- bij Zalando.

5. Een clutch is de finishing touch bij elke outfit. Dit exemplaar met gouden vleugeltje is om bij weg te dromen. € 39,95 bij Zara.

6. Een al even grote klassieker als de LBD is de LBJ, de Little Black Jacket. Coco Chanel bracht het jasje jaren geleden als 1ste op de markt. Nu adapteren veel merken als Liu Jo het jasje naar eigen stijl. En gelijk hebben ze! € 302,- bij Liu Jo.

LBD, LBB en LBJ, I'm coming to get you!

Topfoto © Zara

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded