Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Astrid would like to have for X-mas 2013

Door Astrid op 23.12.2013

Schaamteloos naar The Sound of Music kijken - meezingen ook - , oesters en champagne, gezellig samen zijn met the relatives en als het even kan een paar pakjes incasseren. Oh yeah Christmas is almost here!

Totaal geen idee wat je dit jaar weer gaat kopen voor je liefste, zus of BFF? Ik zal heus niet kwaad zijn als je je laat inspireren door mijn X-mas wish list. En als ik zelf ook maar 1 van deze goodies onder de boom vind, dan ben ik without a doubt de gelukkigste Belmodo addict van the bunch!

1. De beste tip van Angelique: blijven vragen wat je vorig jaar niet gekregen hebt. Bij deze nogmaals 1 van de prachtige Roos Vandekerckhove sjaals yes, please, thank you very much! € 75,- bij HumØr in Gent.

2. Is er een beter kerstcadeau dan een fluffy pyjama? Okay some Chanel maybe … In afwachting daarvan wil ik me ook wel nestelen in deze flying squirrel onesie. Nu alleen nog de BF overtuigen van een matching paar! € 49,- via Kigurumi.

3. Ik ben eerlijk gezegd geen make-up wizard maar als ik ergens goed in be,n dan is het wel in de perfecte cat-eye tekenen. Toen ik voor het 1st over deze exclusieve Alexa for Eyeko lijn las moest ik hem gewoon hebben. € 39,- via Eyeko.

4. Niks zo gezellig als op kerstavond naar een melige film kijken onder een comfy plaid. Deze kerst vlei ik me maar wat graag onder dit fluo, wollen exemplaar van Hay. De roze graag! € 299,- via De Bijenkorf.

5. Als we ergens hardop mogen dromen, dan is het wel op de Belmodo Christmas wish list, niet? Deze Olympia Le-Tan clutch is de perfecte mix tussen een classic Christmas vibe en een classy clutch. A Christmas Story clutch van Olympia Le-Tan via Net-à-Porter, € 1 325,-.

6. Toen ik deze trui zag, dacht ik meteen: hey, they stole my mantra! Maar als ik deze sweater in een pakje onder de boom vind, dan is alles vergeven hoor, hihi. Bij Liliy voor € 44,-. 

7. Er schuilt echt wel een keukenprinsesje in mij. Niks zo gezellig als een stoofpotje dat de hele middag rustig staat te pruttelen op het vuur. Als dat lekkere gerechtje toevallig in deze prachtige pot van Le Creuset kan garen … fine by me! € 165,-.

8. Droge lippen en winter gaan bij mij jammer genoeg hand in hand. Gelukkig is deze Chubby Stick van Clinique zo veel leuker dan een saaie Labello. $ 17,-.

9. Plots is het daar … het besef dat je eindelijk officieel een volwassene bent. Urgh! Gelukkig deelde Emma Koenig dezelfde mening en verzamelde ze haar leukste blog posts in dit boek, zodat wij toch een beetje het gevoel hebben dat we niet helemaal alleen zijn. F*ck I`m In My Twenties, € 10,- via Urban Outfitters.

10. Nog altijd helemaal geweldig zijn deze prachtige Kitty Flats van Charlotte Olymia. Ik zweer het, als ik deze in een pakje vind, ga ik sowieso janken! Maatje 37 dank je wel! € 525,-. 

Have a wonderful Christmas & feest ze op Oudejaar liefste Belmodo lovers

page loaded