Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eastpak x Jean-Paul Lespagnard

Door Koen op 23.12.2013

Eastpak heeft al een hele geschiedenis van samenwerkingen doorlopen. Just think about Raf Simons, A.P.C., Kris Van Assche, Antoine Peters, Ed Banger en Eley Kishimoto. Ja je merkt het, in het lijstje zitten al een paar keer Belgen tussen! We are so proud of our little creative-country. Voor their newest collab koos Eastpak alweer voor een Belg, de excentrieke Jean Paul Lespagnard deze keer. Hands up! 

Deze mode-ontwerper maakte ook al een rugzak voor de Eastpak Artist Studio. Voor beide smaakte dat naar meer en zo geschiedde: a new limited edition collection was een feit. De capsulecollectie bestaat uit 2 stijlen elk beschikbaar in 2 colors: zwart met purperen borduursels of purper met een zwart borduursel.  

The key of this collection is je makkelijk en slim te verplaatsen door de stad. Denk maar aan een ingebouwde organizer en laptop compartiment. Of heb je graag heel de dag ice-cold drinks bij de hand? Geïsoleerde koelvakken volbrengen die eis bij El Carmen.


El Cosumel, de kleinere broer is je ultieme reisgezel. Ook hier een ingebouwde organizer en laptop compartiment. Handig is de intelligente airmesh zak voor je telefoon, zo mis je nooit meer dat belangrijke telefoontje. Opgevouwen kan je de rugzakken gebruiken als een draagtas met opgevulde handvaten. Multi-functional, we like!

Deze collectie is beperkt tot only 100 pieces en is vanaf nu verkrijgbaar bij Stijl in Brussel. Get it while it's hot!

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded