Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Koen would like to have for X-mas 2013!

Door Koen op 22.12.2013

Aaah, Kerstmis ... Lichtjes in de straten, de geur van dennenbomen en de gezelligheid van het haardvuur. Nu ja, of een thermostaat die wat hoger gedraaid wordt ... I love this time of year!

Voordat we met z'n allen rond dat twinkelende boompje in onze woonkamer kunnen gaan zitten, moeten we natuurlijk 1st door de obligate hel van cadautjes kopen. Ooit al op de Meir of in de Nieuwstraat gelopen in december? Thank God for online shopping! Ter inspiratie geef ik graag mee wat ik - en ik neem aan elke man ter wereld - graag onder zijn kerstboom zou vinden.

Side note: Geen nood, jullie hoeven niet al deze cadeautjes voor mijn Kerst te kopen, 2 weekjes later, op dinsdag 7 januari - mijn verjaardag - krijgen jullie nog een kans om mij blij te maken! wink

1. Shoes, shoes, wonderful shoes! Soms snapte ik vrouwen niet, die obsessie voor schoenen ... Dat was tot ik deze Balenciaga Panelled High Top Sneakers vond. Ten 1ste zijn ze supercool, ten 2de zouden ze mijn allereerste paar designer shoes zijn en ten 3deI like colours in my outfit! Ik ga eerlijk zijn, ik wil ze niet ... Ik heb ze nodig! Je vindt ze bij Mr. Porter voor € 395,-. Maatje 45 graag wink

2. Onlangs heb ik besloten dat het tijd werd om juwelen te dragen. Dat moet kunnen. En ik vond dat deze Anatomical bracelet van Alexander McQueen een goed begin zou zijn. Stoer, niet te opvallend en met "een hoek af". Te koop op Matchesfashion en je betaalt € 195,-.

3. Belmodomichael maakte enkele weken geleden een terechte opmerking: Ik draag nooit hemden en dat is een schande! Nu, nog iets dat ik ga veranderen in 2014. Maar een fancy hemd is niets zonder coole manchetknopen. En lang leve mijn Limburgse roots! Daarom deze Moods of Norway manchetknopen. Traktors aan mijn polsen ... Kan het landelijker? Te bestellen via Zalando voor € 27,95.

4. Al van toen ik nog een minimensje was ben ik zot van Cirque du Soleil! Wekelijks knal ik wel the theme song van Alegria door mijn iPodoortjes. Het verschikkelijke is: ik heb het nog nooit live gezien ... Nu wil het lot dat ze het al-ler-laatste optreden van de meest legendarische show ooit in Antwerpen brengen. Tickets zijn online te verkrijgen vanaf € 59,-.

5. We gaan serieus blijven, als ik me scheer, lijk ik net een geplukte kip. Maar een baard als Sinterklaas zie ik evenmin zitten ... Gelukkig is er een tussenoplossing: de sexy trimmed beard. Philips bracht onlangs de Beard Trimmer 9000 op de markt. Het ideale kerstcadeau voor elke man! Hij heeft een ingebouwde laser, die een lijn op je kaak projecteert, zodat je die stoppels perfect kan aflijnen. Ik voel het al, met deze trimmer ga ik alle gegadigden van me moeten afslaan. Je kan hem o.a. vinden bij Vanden Borre voor € 64,90.

6. Toegegeven: ik ben echt een techseut. Je doet me een plezier met all things electronic. Omdat in de zetel liggen terwijl ik naar mijn favoriete films kijk de hemel is voor mij, past het perfecte geluid daar ook wel bij. Degene die mij de Samsung HW-F550/XN Soundbar cadeau doet, is vanaf dan altijd welkom om mee te kijken! En pluspuntje: hij heeft ook nog een extra audio-ingang, dus halloooo home parties! Te koop bij Mediamarkt voor € 399,-.

7. Die home parties kunnen natuurlijk niet in een slecht geurend huis. En z'n Ambi Pure ding voor in het stopcontact is nu ook niet bepaald mijn ding ... Gelukkig is er Un Air de Dyptique, een elektronische geurverspreider die er nog eens goed uitziet ook! Ik weet dat dit de gezelligheid ten goede zal komen! Te vinden bij Senteurs d'Ailleurs voor € 275,-. Met een geurkaarsje doe je me trouwens ook altijd plezier hoor wink

8. Ik begeef me nu al eventjes in de grote mensen wereld en dat TV-kastje uit mijn studententijd begint nu wel echt mijn ogen uit te steken. Als fan van affordable Scandinavian design begin ik al spontaan te kwijlen bij het zien van het Stockholm TV-meubel van onze Zweedse vrienden van Ikea. Ik moet toch iets moois hebben om die soundbar van hierboven op te zetten he. Het kost € 349,- bij Ikea.

9. Laten we wat city trips doen in 2014. Een fashionable accessoire om je kleren in te steken is dan natuurlijk wel een must! De Medium Clipper Holdall Bag van Mulberry is dan het ideale item om alles mooi in weg te stoppen en door die luchthaven te schrijden, as if you were de mannelijke versie van Kim Kardashian. Te koop via Mr. Porter voor € 775,-.

10. En ten slotte: een nieuw parfum. Ok, toegegeven, de DsquaredRocky Mountains Eau de Toilette is niet het nieuwste geurtje op de markt, maar het zit nog niet in mijn badkamerkastje. And I love it! Ja, ik heb wel een zwak voor lekkere parfums. Je vindt hem bij ICI PARIS XL aan € 53,10 (50ml).

Afwijken van dit lijstje mag, ik word graag verrast, maar houd het proper alsjeblieft ... Ik heb jonge neefjes en die kijken op naar mij wink

Kerst-, Nieuwjaars- en verjaardagswensen mogen ook steeds naar mij gestuurd worden via Twitter of Instagram. En have a Merry Christmas and a bloody smashing 2014 everyone!!

page loaded