Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Glitter? Check. Glamour? Check. Partytime!

Door Michael op 22.12.2013

Feestdagen zijn ... uren voor de kleerkast (in het beste geval de dressing) staan om te zien wat je zal aandoen, voor de spiegel jouw make-up aandoen, last-minute cadeautjes inpakken enzoverder.

Hieronder een total look om je alvast in de mood te brengen.

1. Speciaal voor de feestdagen stak Lancôme zijn L'Absolu Rouge lippenstift in een schitterend jasje. Het is een beperkte editie met Swarovski kristallen. € 31,50 bij Douglas.

2. Een hemdje misstaat nooit, zeker niet tijdens de holidays. Dit zacht roze exemplaar past perfect bij de total look. Stop hem in de rok en trek de stof er dan een beetje weer uit voor een gesofisticeerd resultaat. € 24,95 bij H&M.

3. In dit paletje van Giorgio Armani zitten 4 tinten die wanneer ze versmelten een frisse en geraffineerde blush geven. De luxeverpakking kan zo onder de kerstboom. Geen inpakpapier nodig! Exclusief verkrijgbaar bij Parfuma voor € 72,-.

4. Juwelen zijn van groot belang bij het samenstellen van een outfit. Bij deze look kan je gaan voor zilverkleurige accenten. Deze ring met robijnen van Anne Zellien is perfect! € 362,- bij Anne Zellien.

5. Pumps, de grootste vijand en de grootste vriend van elke vrouw. Onder een outfit als deze kunnen ze echter niet ontbreken. € 89,99 bij Steve Madden.

6. Niets is leuker dan een kamer binnenwandelen en zien dat iedereen naar je staart uit jaloezie voor jouw prachtige oorringen. Dit paar van Swarovski krijgt dat hoe dan ook voor elkaar. € 89,- bij Swarovski.

7. Een hoge taillerok met glitterstof maakt van elke outfit instantly een feestoutfit. Dit bordeaux/bruine exemplaar is er eentje van Liu Jo. € 138,- bij Liu Jo.

Topfoto © Steve Madden

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded