Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Aline would like to have for X-Mas 2013

Door Aline op 21.12.2013

Nog net op tijd voor de laatste shopping spree, mijn ultieme Holiday wishlist.

Have fun reading and/or buying and don't forget: sharing is caring <3!

1. Three times is a charm. Deze Chanel Boy bag stond vorig jaar met Kerst al op mijn lijst én in mijn Valentine's wishlist. Hopelijk snapt deze keer iemand de boodschap ... Waarschijnlijk niet. Prijs op aanvraag bij Chanel.

2. This 1 might be a bridge to far ... Maar hé, dromen mag en ik droom stiekem al sinds ik klein was van mijn eigen boot. Een Zodiac om precies te zijn. Aangezien ik zelf al op een boot zat voor ik kon wandelen, ben ik praktisch een zeeman/-vrouw. Maar wel 1 zonder boot ... Meer info & prijzen op de website van Zodiac

3. Het was love at 1st sight met deze baggy lederen broek van Enes. De prijs eventjes negeren en gewoon in je mandje klikken op mijn nieuwe favo webshop, die van Enes

4. HAYlleluja, de stijlvolle oplossing voor al mijn rommel-issues bestaat. Deze handige én mooie opbergdozen koop je in de splinternieuwe winkel van Hay in de Ijzerenwaag in 't Stad

5. De Balenciaga buckle boots zijn de ultieme shoes die alle kledij in mijn kast met elkaar zal verbinden. NOT. Maar ik wil ze toch hebben. Je shopt ze bij Barneys voor € 930,-. 

6. De handige do-it-yourself kit van Orly geeft je in een kwinkslag de perfecte gelnagels. Tested & approved! De smartgels starterskit van Orly koop je bij de Di winkels of online voor € 54,95. 

7. Larsson & Jennings does it again met hun nieuwe limited edition watches. De army watch staat extreem hoog op mijn wishlist. Je bestelt hem (liefst heel snel) online voor mij via hun e-shop voor € 319,-.  

8. Een handgeknoopt luxueus tapijt van de Gentse ontwerper Thibault Van Renne is zeer welkom om koude winteravonden in stijl door te komen. Prijzen en meer info via zijn website

9. Rosarte by Rodarte. Een T-shirt dat eigenlijk perfect past bij nummer 1, 3 en 5 uit mijn wishlist. Need I say more? Je haalt hem in huis via Farfetch voor de luttele prijs van € 120,15.

10. Braaaaziiiiillllllllll, nanananananananananaaaaaaaaa... In 2014 voor mij graag een retourtje Brazilië, een must-visit country dat ik graag zou kunnen aanvinken op mijn persoonlijk wereldkaartje. 

Dan wens ik alle Belmodo lovers een FANTASTISCHE Kerst en ontzettend veel liefde, geluk en een goede gezondheid in 2014!

To another great year, tchin-tchin!!!

xxxx Aline

page loaded