Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Loes would like to have for X-mas 2013

Door Loes op 20.12.2013

De kerstlampjes hangen in de straten, de glühwein vloeit rijkelijk en de kalkoen staat al te braden in de oven. Hoooo ho ho, It’s the most wonderful time of the year. Er mist nog 1 klein, maar niet onbelangrijk detail: een hele berg pakjes onder de kerstboom. Hiep-hoi, let's shop till we drop!

Of ik mijn persoonlijke wishlist wilde maken voor Kerstmis? Duh! Ik kan met gemak een kerstboek schrijven met al mijn wensen.  No problemo. Het hele jaar spaar ik al mijn wensen op wegens geldgebrek. Laat Mariah Carey maar zwijmelen dat ze enkel haar liefje wil. Me, Loes van Look, nog steeds singleNo shame dus, ik heb een gigantische waslijst in de aanbieding! Ik? Greedy? Tja, ... a girl can always dream, no

1. Zwaai, zwaai teer beminde Blackberry. Welkom iPhone. Het was op het nippertje, maar nog net op tijd ben ik gekatapulteerd naar het jaar 2013. Ik heb me eindelijk een iPhone aangeschaft en Kerstmis vind ik het perfect excuus voor een mooi jasje voor dit nieuwe speeltje! En hoe kan het ook anders? Een shiny exemplaar voor mij pleaseSociety 6 - $35,-. 

2. Ik ben gek op parfum, maar eigenlijk koop ik het zelden tot nooit voor mezelf. Het perfecte item voor een wishlist dus! De geur van Untitled van Maison Martin Margiela is een tikkeltje uniseks, heel erg fris, blijft lang en dus mijn absolute favoriet! Parfuma - € 85,-.

3. Begrijp me niet verkeerd, I looooooove Instagram. Maar het lijkt me toch ook super duper cool om eens te gaan for the real deal. Zeker als het mini-polaroids zijn én in het baby-roze. Check check, dubbel check. Urban Outfitters - € 90,-. 

4. De kans dat ik dit cadeautje krijg is zeer klein. Waarom? Ik vrees dat mijn oma of tante Kaat zich een beetje awkward voelen bij het cadeau geven van een lingeriesetje. Vandaar deze wanhopige oproep aan alle vrienden en familie. Ik zal jullie niet vreemd aankijken, integendeel! 100 zoenen en knuffels gegarandeerd. La Fille d'o, Bh: € 150,- en slip: € 75,-.

5. Handschoenen, sjaals en mutsen blijven toch een beetje een standaard cadeautje … maar dat is volledig buiten deze oogverblindende lederen handschoenen van & Other stories gerekend. Elegant en toch edgy, helemaal my cup of tea! & Other Stories - €45,-.

6. Sinds kort ben ik begonnen met naast een gouden en zilveren accessoirecollectie, ook een roségouden verzameling aan te leggen. The Boyscouts staat al heel lang op mijn lijstje met ‘brands I absolute love, but never bought anything from.’ Een schande, ik weet het. Deze armband staat dus heel hoog op de I absolute need/want/must-lijst . The Boyscouts - € 110,-.

7. Sweet as candy, of zo zie je er in ieder geval uit met deze lipstick. MDM Flow is de meest creamy, kruidige en lekker ruikende lipstick die je ooit geprobeerd hebt. Pinky swear! 2 woorden: perfectie en gimmeMDM Flow (verkrijgbaar in The Public Image) - € 20,-.

8. Ik ben normaal niet zo van de praktische cadeautjes, maar deze heb ik daadwerkelijk nodig. It’s not even a lie! Mijn portemonnee is miraculeus verdwenen in de straten van Brussel. Sad panda. & Other Stories to the rescue& Other Stories - € 25,-.

9. Omdat er op iedere wishlist een belachelijk duur designer statement piece moet staan: de bambi trui van Givenchy. Sluit snel je ogen, want op het einde van deze zin staat de prijs en geloof me: you don’t wanna know. Givenchy via net-a-porter.com - $ 1 375,-.

10. Misschien moet ik dit lijstje maar in bescheidenheid eindigen? Een nagellak met glitters, heel veel glitters bij voorkeur. Zo is het kleine meisje diep vanbinnen weer tevreden. American Apparel - $ 6,-.

Merry Christmas everybody, geniet van alle gezelligheid and let's pop some pink champagne! Cheers

page loaded