Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wat draag jij tijdens de feestdagen?

Door Koen op 20.12.2013

Waar let jij op als je een look samenstelt voor de feestdagen? Ga je graag tot het uiterste in een strak jurkje en hoge hakken of kies je liever voor iets comfortabels?

Hieronder het bewijs dat een outfit met een broek evengoed feestelijk kan zijn!

1. Hoge hakken onder een broek zorgen ervoor dat jouw benen oneindig lijken te zijn. Een absolute go go als je niet geboren bent met een paar stelten als die van Gisele Bündchen. Dit prachtig bordeaux paar is van de hand van Sam Edelman en kost € 170,- via Zalando.

2. Een bloesje is een must als je jouw outfit met broek feestelijker wil maken. We blijven in de bordeauxsfeer met dit hemd van Goat. € 354,95 bij Zalando.

3. Deze oogcrème van Garnier rekent af met vermoeide ogen. Hij verzacht en corrigeert onmiddellijk eventuele donkere kringen en op lange termijn verstevigt hij de huid. Bye bye rimpels! € 12,49 o.a. bij Kruidvat.

4. L'Absolu Velours van Lancôme is een pareltje op de lippenstiftmarkt. De rode versie past perfect bij de feestdagen en bij deze outfit. € 29,- bij Ici Paris XL.

5. Het belangrijkste van deze outfit is natuurlijk de broek. Welke broek je kiest is heel belangrijk voor het slagen van jouw look. Dit exemplaar is met zijn goudaccenten superfeestelijk. € 34,95 bij H&M.

Topfoto © H&M

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded