Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De leukste shopadresjes voor al jouw (last minute) xmasgifts

Door Bieke op 20.12.2013

Breekt het angstzweet je uit? Heb je nog steeds geen cadeau voor jouw zus, lief of schoonmoeder? Geen paniek! Hier komen enkele kostbare adresjes!

De foto hierboven toont items uit de collectie van Joy of little things. Het is een nieuwe webshop die mooie objecten met een verhaal verkoopt. Annemarie van Riet, een Antwerpse interieurarchitecte, bepaalde de selectie. Pure lijnen, eenvoudige vormen en natuurlijke materialen, dat zijn de 3 aspecten die we bij elk item terugvinden. De ontwerpers komen uit alle hoeken van de wereld, namelijk Japan, New York City en het Verenigd Koninkrijk.

Speciaal voor de feestdagen opende 2dehands.be een budgetvriendelijke kerstshop. Alle cadeautjes kosten minder dan € 10,- In gewone winkels lijkt dat niet zo veel, maar op hun website kan je met dat geld vaak verrassende koopjes doen. Tot donderdag 26 december 2013 kan je jouw slag slaan. Go, go, go shoppers!

Zoek je nog iets om in jouw kerstboom te hangen of heb je nog enkele cadeautjes voor onder de kerstboom nodig? Op de interieurwebsite Nordic Living is er voor elk wat wils. Adoring de minimalistische deco stijl! Yeah.

Juwelen, dat geef je toch altijd graag? Wel, een doosje vol bling bling is ook altijd een schot in de roos! De accessoires uit de nieuwste collectie van Be-Angeled worden gekenmerkt door yepa touch of rose. Rose als in de kleur roze, maar ook als de prachtige bloem. De combinatie met zwart is typisch voor het lieflijke merk. Te koop op o.a. Soho Chic.

Als je hun pop-up store gemist zou hebben, kan je nog altijd terecht op de webshop van Ezisliving. Je vindt in deze lifestyleshop allerlei spulletjes met een humoristische knipoog. Ze geven er voor de kerstdagen nog eens korting bovenop! Bestellennnnn!

Een andere pop-up waar je wel nog een kijkje kan gaan nemen, is die van I/OBJECT. Tot en met dinsdag 24 december kan jer er terecht voor hot gift stuff. Ben je moe van al het shoppen? Dan kan je een lekker koffietje gaan drinken in de gezellige koffiebar Clouds in my Coffee die je er vlakbij kan vinden. Deze pop-up store kan je vinden aan de Dendermondsesteenweg 102, 9000 Gent.

Good news als je toe bent aan een pop-up shop waar je allerlei potentiële kerstcadeaus kan vinden. Maak kennis met de pop-up store bij Mo'na in Mechelen. Mo'na is eigenlijk een salonshop, een kapperszaak die erin slaagt om hair & beauty op de meest perfecte manier te laten samensmelten. Voor de feestdagen kan je er terecht voor een knappe tentoonstelling 'Coupe de foudre' rond kunstenaar Albert Pepermans.

Maar er is dus meer want er is ook een pop-up store waar je al jouw X-mas gifts kan shoppen. Denk aan lekkers van o.a. Anne Zellien, Roos Vandekerckhove, Atypyk, Aveda Cosmetics, Komono en zoveel meer. Open t.e.m. dinsdag 31 december 2013. Korenmarkt 49, 2800 Mechelen of check de Mo'na website.

Zoek je in Hasselt naar de leukste gifts? Dan is Jade de place-to-be. Naast hun vast kledingaanbod kan je er deze dagen terecht voor o.a. geuren van Byredo & L:A Brucket, juwelen van Wouters & Hendrix en accessoires van Maison Fabre & Faliero Sarti. Maar ook de lederen pochettes van BAGGU, underware van Ten Undies en de prachtige juwelen van DREAM COLLECTIVE uit Los Angeles. Nog niets gevonden? Probeer dan ff te kijken tussen de vele boeken of de bracelets van Jade en Scosha.

Jade
Diesterstraat 15
3500 Hasselt
Jade website

Lovers van het gestyleerde en van de meer originele cadeautjes? Spits je oren en check de online store Baroness O. Hier shop je unieke journals, zonnebrillen, prachtige vazen, accessoires en leuke deco objecten. Alles met zorgvuldigheid uitgekozen door de 2 zusjes Line en Anne. Alert, want als je jouw bestelling plaatst voor donderdag 19 december 2013 komt alles voor kerst nog bij je thuis! Bovendien krijg je er een gratis sample van hun Plantshop Home Mist en Hand & Body crème bovenop. Opgelet zolang de voorraad strekt én enkel bij bestellingen die deze week worden geplaatst. Hell yeah!

Voor allen die fan zijn van geometrische, gestilleerde juwelen opende juweelontwerpster Natalie Shayes een pop-up store voor haar Nayes Stones sieraden. Op een boogscheut van de Grote Markt in Brussel vind je de winkel vol prachtige creaties. Je kan er tot en met dinsdag 7 januari je slag slaan!

Violetstraat
Rue de la violette 35
1000 Brussel

Ook de hippe A Suivre shops doen een extra efforke om je van jouw kerstcadeaus te voorzien. Hun deuren zijn de laatste weken van december ook op zondag open van 14u tot 18u. In hun Gentse shop vind je achteraan de winkel ook een pop-up store van The Van Gifts! Je kan er een kijkje nemen tot en met dinsdag 24 december.

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded